Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Produkter

IMG_5453.jpg

Produkter


DETALE CPH er specialiserede i 1-komponente gør-det-selv venlige produkter med en særlig høj æstetik. Du behøver hverken håndværksmæssig erfaring eller avanceret værktøj for at udføre produkter fra DETALE CPH. Herunder guider vi dig til, hvilket produkt, der er mest egnet til dit specifikke projekt. 

Vores vision er at skabe rum, der er smukke i sig selv. Rum, med en særlig æstetik, selvom de er tomme. Rum, der fortæller en historie og vækker fantasien. Rum, der inspirerer og skaber perspektiv
— Fie Hetting, Director

KABRIC

KABRIC er en spartelbar maling til brug på indendørs vægge, uden for vådzonen. Produktet forener malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle karakteristika. Grundet få processer og korte tørretider kan en KABRIC væg laves færdig på én dag. KABRIC er det ideelle gør-det-selv produkt og kan både spartles, pensles og rulles på. KABRIC købes i 10L, der rækker 8-10 færdige kvadratmeter. Topcoat kan tilkøbes til vægge, der er udsat for særligt stor slidtage. KABRIC fås i 30 smukke farver, der alle giver en flot, changerende finish. Se mere her.

 

Spartelteknik

KABRIC_Spatula.png
 

Penselteknik

KABRIC_Brush.png

KC14 serien

KC14 serien er udviklet til vægge, udenfor vådzonen. I de fleste tilfælde, vil KC14 være det foretrukne valg til vægge, da produkterne i denne serie har mange fordele. Både Classic og Raw giver et helt unikt look og er nemme at arbejde med. Den eneste forskel på de to produkter er, at KC14 Classic er en finkornet spartel og KC14 Raw er en grovkornet spartel. Med KC14 produkterne får du en smudsafvisende overflade svarende til en maling glans 10, der er nem at vedligeholde. KC14 serien kan bruges i badeværelser, så længe væggene ikke er i direkte kontakt med vand. Et sæt KC14 Classic rækker 5-7 færdige kvadratmeter og et sæt KC14 Raw rækker 5 færdige kvadratmeter. Se mere her.

KC14 Classic

KABE+Concrete.jpg

KC14 Raw

KABE+Raw+Concrete.jpg

STONE serien

STONE-serien er beregnet til brug på gulve, møbler og anbefales som alternativ til KC14 på vægge udsat for særlig stort slidtage. STONE fås i to versioner, Classic og Raw, der har hver deres karakteristiske look og egenskaber.

STONE Classic lægges ud i ultratynde lag på 0,1 mm., hvilket stiller store krav til dit underlag. Produktet kan ikke bruges til nivellering og de mindste ujævnheder kan ses på det færdige resultat. Produktet har en samlet tykkelse på under 0,5mm. hvilket kan være en fordel i forhold til paneler, dørtrin og lignende. STONE Classic har en meget fin struktur, hvilket giver mulighed for at skabe fløjlsbløde newyorker gulve.

STONE Raw udlægges i knap så tynde lag på 0,5 mm. Det betyder at produktet dækker bedre og er nemmere at lægge ud. Med STONE Raw opnår man typisk et mere levende gulv, der er knap så fint i strukturen, som kan kan slibes lige så blødt, som det ønskes. Se mere her.

Vi anbefaler STONE Raw til gulvprojekter.

STONE Raw

STONE Classic

Concrete%2BStone.jpg
Concrete%2BStone%2BRaw.jpg