Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

STONE Serien

Sk%C3%A6rmbillede+2019-02-14+kl.+19.39.43.jpg

STONE serien

Slip fantasien løs og giv dig i kast med de mange muligheder, som STONE-produkterne giver. Grundet produkternes slidstyrke og hårdhed kan de bruges på alle indendørs overflader, uden for vådzone.

Med STONE kan du på simpel vis modernisere eksisterende overflader, uden at skulle rive ned, fjerne eller købe nyt. Vi anbefaler især STONE til brug på gulve og møbler. Produktet kan også være et alternativ til KC14 på vægge, der er udsat for ekstraordinær slidtage. 

STONE-produkterne er velegnede til overflader, der kræver en vis elasticitet. Her kan nævnes gips, cement og træ. STONE Classic og STONE Raw kan påføres på parketgulv og lignende stabile gulvtyper.

For et godt resultat, er det en forudsætning, at underlaget er stabilt, 100% jævnt, tørt og uden støv samt olieholdige eller løse materialer. Det vil sige, at overflader med f.eks. fliser skal udjævnes til plan bund, før STONE-produkterne påføres. Til dette kan STONE Base benyttes.

Herunder guider vi dig til valg af struktur, farve, udførelse og køb. Vi ønsker dig god fornøjelse med projektet.


Tip: Har du et gammelt bord, eller andet møbel, der trænger til nyt liv? Renover det med vores STONE produkter, så du undgår at smide ud, eller købe nyt. Det er ikke kun godt for miljøet, men også et sjovt projekt, der giver dig et unikt og personligt møbel.


STONE Classic

STONE Raw

Concrete+Stone.jpg
Concrete+Stone+Raw.jpg

STONE serien består af STONE Classic, STONE Raw og STONE Base. STONE Base er ikke et finish produkt, men bruges udelukkende til udjævning af overflader som f.eks. fliser, før Classic eller Raw påføres. STONE Classic er en finkortet spartel, mens STONE Raw er en grovkornet spartel. Begge versioner fås i 16 af de mest populære KC14 farver. Classic og Raw har hver deres fordele i forhold til udførelse og finish. Herunder finder du vores rådgivning til gulv- og møbelprojekter.

Gulv

Til gulve anbefaler vi STONE Raw, da produktet giver en mere slidstærk overflade end STONE Classic. STONE Raw udlægges i tynde lag på 0,5 mm. Produktet kan ikke bruges til udjævning og nivellering og dit underlag bør derfor være 100% jævnt. Hvis det ikke er det, kan STONE Base anvendes til forberedelse af dit underlag. STONE Raw dækker godt og er nem at lægge ud. Med STONE Raw opnår man et levende gulv, der er knap så fin i strukturen, men som kan slibes lige så blødt, som det ønskes.

Møbel

STONE-produkterne er de eneste i vores sortiment, der er stærke nok til brug på møbler. Her er står det vigtige valg mellem Classic og Raw, da de to strukturer adskiller sig betydeligt fra hinanden.

STONE Raw lægges i tykkere lag end STONE Classic og det er derfor nemmere at lave flotte kanter og hjørner. STONE Classic giver til gengæld en meget blød og lækker overflade, der er nemmere at holde ren. I nogle tilfælde kan det være en fordel, at STONE Classic lægges i papirstynde lag på kun 0,1 mm. Det kan f.eks. være på køkkenfronter eller lignende, hvor pladsen kan være en begrænsning.

Farvekort


Sådan laves STONE

STONE-produkterne er så også handy gør-det-selv folk kan udføre dem. For at opnå et flot resultat, anbefaler vi, at brugsguiden læses grundigt og nedenstående instruktionsvideo bruges som supplement.

I brugsguiden kan du læse om alt fra forberedelse af din væg og afdækning til indkøb af redskaber og påføringsteknikker. Spørgsmål angående udførelse af STONE, bør rettes til en af vores STONE-forhandlere.

FAQ

Brugsguide

Her kan du læse hele processen for STONE Classic og STONE Raw.


Køb af STONE

STONE kan købes hos forhandlere over hele Danmark, i Norge og Island samt i enkelte andre lande. Du finder alle forhandlere her. STONE-forhandlere er markeret med en *. Et sæt består af 3L STONE spartel, 0,5L Primer, 0,5L Basecoat og 0,5L Topcoat. Classic rækker 5-7 færdige kvadrater og Raw typisk kun omkring 5 færdige kvadratmeter. Det vil sige to lag spartel + to lag topcoat.

Alle vores produkter er specialtonede og ordreproducerede, så de altid er nylavede og luftige. Det betyder, at vores forhandlere som udgangspunkt ikke lagerfører vores produkter. Beregn derfor 1-3 hverdages leveringstid.