Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Hvad er KABE?

KABE

Med KABE kan du selv skabe smukke, levende vægge, der tilføjer et personligt touch til et rum. KABE består af indfarvet spartel og en speciel overfladebehandling, der tilsammen giver væggen et unikt look. Med KABE får du en smuk væg, der er lækker at røre ved og som er let at rengøre. En KABE væg har en smudsafvisende overflade svarende til maling glans 10. 

KABE fås i 35 farver, der er udviklet i samarbejde med designere og trendeksperter. KABE  kan udføres af alle der vil. Find hjælp til udførelse i vores brugsguide, FAQ og video. 

KABE Raw

KABE Raw bygger på de samme filosofier som KABE og består af de samme grundelementer. Produktet har næsten samme bløde overflade som KABE men en grovere struktur. Med KABE Raw kan man derfor skabe et mere råt look. 

KABE Raw kan udføres af alle der vil. Det kan lige frem være en smule lettere at påføre KABE Raw end KABE, da den grove spartelmasse kan være nemmere at styre. 

KABE Raw fås i alle 35 farver.

Beige Berry.jpg