Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Om os

IMG_5440.jpg

DETALE CPH

DETALE CPH er en dansk virksomhed, der udvikler delikate, sanselige overflader med øje for de små detaljer. Vores skæve og eksperimenterende tilgang til produktudvikling åbner en verden af unikke udtryk. Vi er inspirerede af vores nordiske designarv og naturens foranderlighed.

Ingen fortælling er for lille eller for stor. Vi leverer produkter til de allermindste private hjem, de helt store kommercielle projekter, men oftest al det midt i mellem. Specialfarver kan udvikles til større projekter, selvom vi faktisk synes, at vores standard farvekort er temmelig lækkert. 

Det er ikke kun resultatet der tæller, men også processen dertil. I DETALE værdsætter vi den kreative og legende proces, hvor nyt bliver til. Det tror vi også, at mange af jer gør, og derfor er vores produkter også egnede for gør-det-selv folk.


ironstone.jpg

KC14 serien

Med KC14 Classic og KC14 Raw kan du skabe smukke, levende vægge, der tilføjer et personligt touch til et rum. Begge produkter består af indfarvet spartel og en speciel overfladebehandling, der tilsammen giver væggen et unikt look. Med KC14 Classic og KC14 Raw opnår du en smudsafvisende overflade svarende til maling glans 10. 

KC14-serien fås i 37 farver, der er udviklet i samarbejde med designere og trendeksperter. 

 
Thunder.jpg

KABRIC

Med KABRIC kan du nemt lave din lækre væg, uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Grundet få og simple processer samt korte tørretider, kan du lave en færdig væg på én dag. Produktet giver en changerende og stoflig overflade, der giver et rum karakter. KABRIC er det ideelle gør-det-selv produkt og kan både påføres med spartel, pensel og/eller rulle.

KABRIC fås i 30 farver, der er inspireret af vores nordiske livsstil og smukke natur.

 

I DETALE CPH respekterer og beskytter vi vores kunder og de oplysninger, de betror os i vores samarbejde.
I vores Privatlivspolitik kan du læse, hvilke personoplysninger vi behandler og med hvilket formål.