Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

DETALE_FAQ_KC14

FAQ KC14 Classic & KC14 Raw

Kan man selv udføre KC14-produkterne?

Du behøver ikke at være professionel for at udføre KC14 Classic og KC14 Raw. Produkterne er udviklet, så gør-det-selv folk også kan udføre det. Ved køb af produkterne medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Vi anbefaler, at man læser brugsguiden her og se denne instruktionsfilm video. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte vores forhandlere.


Hvor langt rækker KC14?

KC14 Classic og KC14 Raw købes i sæt bestående af 10L spartel + 1L Topcoat. Et sæt KC14 Classic rækker 5-7 færdige kvadratmeter. Et sæt KC14 Raw rækker 5 færdige kvadratmeter (2 lag spartel + 2 lag topcoat)


Hvor lang tid tager det at udføre en KC14 væg?

Grundet produkternes tørretid, kan man kun påføre ét lag spartel om dagen. Derfor bør du som minimum afsætte tre dage til processen. Hvor lang tid det tager at påføre selve lagene, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Kan man reparere på KC14?

Pletspartlinger vil altid kunne ses i mere eller mindre grad. Derfor bør man så vidt muligt undgå at reparere på sin KC14 væg. Kan det ikke undgås, bør arealet afgrænses med tape, spartles, slibes og topcoates. Hvis der er tale om huller, kan disse fyldes med spartel og herefter påføres med Topcoat.

Tip: Har du spartelmasse tilbage fra dit projekt, anbefaler vi at gemme det i en lille frysepose, så det får mindst muligt ilt. Herefter bør det opbevares køligt, men frostfrit. Så sikrer du, at du har til fremtidige reparationer.


Hvordan vedligeholdes KC14?

Ved påføring af 2 dækkende lag topcoat opnås en smudsafvisende overflade svarende til maling glans 10. Ved jævnlig aftørring slides topcoaten af med tiden og et nyt lag topcoat kan påføres. Du kan løbende vedligeholde overfladen med vand og topcoat i blandingsforholdet 30% topcoat, 70% vand. 


Hvor kan man bruge KC14-produkterne?

KC14 Classic og KC14 Raw er beregnet til indendørs vægge. Produkterne kan bruges i vådrum, såfremt væggene ikke er direkte kontakt med vand. Vi fraråder brug af KC14-produkterne bag et komfur, da der er risiko for stænkpletter. 


Kan KC14 bruges i kælder?

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af alle DETALE produkter i kælder, da ingen af produkterne er tilstrækkeligt diffusionsåbne.


På hvilke overflader kan man påføre KC14-produkterne?

Væggen skal være jævn, tør, bæredygtig og ensartet sugende. KC14 Classic og KC14 Raw kan påføres direkte på puds, filt og malede overflader, såfremt væggen er ensartet sugende. Er du i tvivl, bør væggen altid grundes først. Væv bør fuldspartles og grundes, før påføring af KC14. Tapet og andre papiroverflader skal afrenses til fast bund før produktet påføres. Ved anden overflade bør du søge vejledning hos vores forhandlere.


Hvad er forskellen på KC14 Classic og KC14 Raw?

KC14 Raw er en grovere spartel, der skaber et mere rustikt look end KC14 Classic. KC14 Raw og KC14 Classic påføres på samme måde og kan påføres på samme overflader.


Hvad er forskellen på KC14 Classic og KC14 Raw?

Til indendørs vægge, der er uden for vådzone, og som ikke er bag et komfur, anbefaler vi KC14. Ved påføring alle andre steder, anbefaler vi STONE.

STONE er langt stærkere end KC14 og er derfor velegnet på vertikale og horisontale flader, som er udsat for brug, berøring og slitage. 


Hvad gør man, hvis man vil forny sin KC14 væg?

Det er nemt at påføre en ny overflade på en eksisterende KC14 væg. Det eneste du skal gøre er at matslibe arealet med groft sandpapir, inden ny overflade påføres. 


Hvordan får man fat i KC14?

KC14 Classic og KC14 Raw kan købes hos vores forhandlere over hele landet, der står klar til at hjælpe med processen. Bor du ikke i nærheden af en forhandler, kan produkterne købes hos en forhandler med webshop. Se alle forhandlerne her.


Hvor kan man se KC14 farverne i virkeligheden? 

Hos vores forhandlere over hele landet, kan man se prøver af alle 37 KC14 farver. De fleste forhandlere har desuden også større arealer udstillet i butikken.


Kan man få KC14 med hjem med det samme?

Vi producerer alle ordrer netop inden de sendes ud af døren. På den måde sikrer vi, at produktet altid er nyrørt, let, luftigt og nemt at arbejde med. Derfor kan du forvente 1-3 hverdages leveringstid på alle ordrer.