Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

KC14 Serien

KC14 serien

Skab levende vægge i dybe naturlige farver, der oser af elegance. KC14 er nordens første indfarvede spartel med en speciel overfladebehandling, der skaber smukke, sanselig vægge, der kan rengøres og vedligeholdes svarende til en maling glans 10.

KC14 giver et råt look, der bringer tankerne hen på stenede og hårde naturmaterialer. På trods af det, giver KC14 en fløjlsblød overflade, der vækker den taktile sans.

KC14 er det innovative alternativ til de gængse vægbeklædninger. Vælg mellem helt lyse nuancer, der skaber et underspillet nordisk look til helt dybe og kraftige nuancer, der giver rummet karakter.

Herunder guider vi dig igennem farver, strukturer, udførelse og køb.

Norm Architects

Norm Architects


KC14 findes i to versioner; Classic og Raw. Classic er en finkornet spartel, der giver en mere blød struktur, trods en levende overflade. Raw er en grovere spartel, der giver en mere rå og struktureret finish. Både Classic og Raw fås i 37 farver, der er udviklet i samarbejde med trendforskere og designeksperter. Farvepaletten spænder fra helt lyse og douchede farver til mørke og dybe nuancer. Fælles for dem er, at farverne changerer og får en helt særlig dybde, der ikke opnås med andre vægbeklædningsmaterialer. 

KC14 Classic

concrete_ny.jpg

KC14 Raw

RAW_concrete.jpg
 

Farvekort


TIP: Jo mørkere farve, jo mere levende udtryk. Drømmer du om en meget livlig og changerende væg, anbefaler vi en mørkere farve. Det betyder ikke, at de lyse farver ikke er smukke, men de er mere afdæmpede.


Sådan laves KC14

KC14 er udviklet så alle kan lave sin egen væg. For at opnå et flot resultat, anbefaler vi, at brugsguiden læses grundigt og nedenstående instruktionsvideo bruges som supplement. Find brugsguiden her.

I brugsguiden kan du læse om alt fra forberedelse af din væg og afdækning til indkøb af redskaber og påføringsteknikker. Spørgsmål angående udførelse af KC14, bør rettes til en af vores forhandlere.

FAQ

Brugsguide

Her kan du læse hele processen for KC14 Classic og KC14 Raw


Køb af KC14

KC14 kan købes hos forhandlere over hele Danmark, i Norge og Island samt igennem agenter i andre europæiske lande. Du finder alle forhandlere her. Et sæt består af 10L KC14 spartel + 1L Topcoat. Classic rækker 5-7 færdige kvadrater og Raw typisk kun omkring 5 færdige kvadratmeter. Det vil sige to lag spartel + to lag topcoat.

Alle vores produkter er specialtonede og ordreproducerede, så de altid er nylavede og luftige. Det betyder, at vores forhandlere som udgangspunkt ikke lagerfører vores produkter. Beregn derfor 1-3 hverdages leveringstid.


TIP: Jo nyere KC14 spartlen er, jo nemmere er den at arbejde med. Over tid begynder spartelmassen at falde sammen, blive hårdere og dermed tungere at arbejdere. Efter 3 måneders tid kan der dannes råd. Vi anbefaler derfor, at du timer dit køb, så det passer med starttidspunkt for projektet.