Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

KABRIC Serien

KABRIC

Vi er stolte over at præsentere KABRIC – en spartelbar maling, der forener malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle karakteristika. Med KABRIC vil vi gøre det nemt at lave forandringer i sit hjem, uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.

Grundet få processer og korte tørretider kan en KABRIC væg laves færdig på én dag. KABRIC er det ideelle gør-det-selv produkt og kan både spartles, pensles og rulles på.

KABRIC er det innovative alternativ til gængse vægoverflader. Vælg mellem helt lyse nuancer, der skaber et underspillet nordisk look til helt dybe og kraftige nuancer, der giver rummet karakter.

Herunder guider vi dig igennem farver, påføringsteknikker og nærmeste forhandler.

Tom Rossau, tomrossau.com, model: TR5

Navnet KABRIC er inspireret af det engelske ord fabric, som betyder stof på dansk. Med KABRIC
får man en stoflig overflade, der bringer tankerne hen på udefinerede tekstiler.


KABRIC kan påføres med enten bred pensel eller spartel. Penselteknikken kan være en fordel, hvis man ikke har erfaring med spartling. Ønsker man at undgå penselsstrøg, er spartelteknikken at foretrække. De to teknikker kan give forskellige udtryk afhængig af påføringsteknikken. Fælles for dem er, at overfladen changerer og får en helt særlig dybde.

Spartelteknik

Gra%CC%8A_B.jpg

Penselteknik

Gra%2525CC%25258A_A.jpg
 

Farvekort


TIP: Jo mørkere farve, jo mere levende udtryk. Drømmer du om en meget livlig og changerende væg, anbefaler vi en mørkere farve. Det betyder ikke, at de lyse farver ikke er smukke, men de er mere afdæmpede.


Sådan laves KABRIC

KABRIC er det ideelle gør-det-selv produkt og kan både spartles, pensles og rulles på. Produktet er en spartelbar maling, der forener malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle karakteristika. Grundet få processer og korte tørretider kan en KABRIC væg laves færdig på én dag. Herunder finder du FAQ samt brugsguiden, som guider dig igennem alt fra forberedelse af underlag, til indkøb af redskaber og påføringsteknikker.

FAQ

Brugsguide

Her kan du læse hele processen for KABRIC


Køb af KABRIC

KABRIC kan købes hos forhandlere over hele Danmark, Norge, Sverige, Spanien og Island samt igennem agenter i andre europæiske lande. Du finder alle forhandlere her. KABRIC købes i en 10L spand, der rækker 8-10 færdige kvadratmeter. I de fleste tilfælde vil overfladebehandling ikke være nødvendig, men er væggen udsat for større slidtage, kan KABRIC Topcoat tilkøbes.

Alle vores produkter er specialtonede og ordreproducerede, så de altid er nylavede og luftige. Det betyder, at vores forhandlere som udgangspunkt ikke lagerfører vores produkter. Beregn derfor 1-3 hverdages leveringstid.


TIP: KABRIC har begrænset holdbarhed. Efter 3-4 måneder kan der dannes råd. Vi anbefaler derfor, at du timer dit køb, så det passer med starttidspunkt for projektet.