Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

KABRIC FAQ

FAQ KABRIC

Kan man selv udføre KABRIC?

KABRIC er udviklet som et gør-det-selv produkt, og du behøver derfor ikke være professionel for at lave din egen væg. Ved køb af KABRIC medfølger en detaljeret brugsguide, der guider dig igennem processen. Du kan enten vælge at spartle produktet på, eller pensle det på, hvis du er mere tryk ved det. Vi anbefaler, at man læser brugsguiden her. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte vores forhandlere.


Hvor langt rækker KABRIC?

KABRIC købes i 10L spande, der rækker 8-10 færdige kvadratmeter (2 lag).


Hvor lang tid tager det at udføre en KABRIC væg?

Grundet få processer og korte tørretider kan en KABRIC væg laves på én dag. Hvor lang tid det tager at påføre selve lagene, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Kræver KABRIC Topcoat eller anden overfladebehandling?

KABRIC Topcoat kan tilvælges, men følger ikke automatisk med. I de fleste tilfælde er Topcoat ikke nødvendigt, men er der tale om en væg, der rengøres jævnligt, kan det være en fordel. Bag komfur kan en klar mat lak til mineralsk bund være en velfungerende løsning.


Kan man reparere på KABRIC?

Pletreparationer vil altid kunne ses i mere eller mindre grad. Derfor bør man så vidt muligt undgå at reparere på sin KABRIC væg.

Tip: Har du KABRIC tilbage fra dit projekt, anbefaler vi at gemme det i en lille frysepose, så det får mindst muligt ilt. Herefter bør det opbevares køligt, men frostfrit. Så sikrer du, at du har til eventuelle reparationer.


Hvordan vedligeholdes KABRIC?

Grundet den rå og changerende overflade, er KABRIC nem at holde pæn. KABRIC har en vaskbar overflade svarende til en maling i glans 5. Ønskes en mere rengøringsvenlig kan KABRIC Topcoat tilkøbes. For yderligere vaskbarhed og slidstyrke kan en klar mat lak til mineralsk bund være en løsning.


Hvor kan man bruge KABRIC?

KABRIC er beregnet til brug på indendørs vægge. Produktet kan bruges i vådrum, såfremt væggen ikke er i direkte kontakt med vand. Vi fraråder brug af KABRIC bag et komfur uden yderligere overfladebehandling, da der er risiko for stænkpletter.


Kan KABRIC bruges i kælder?

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af alle DETALE produkter i kælder, da ingen af vores produkter er tilstrækkeligt diffusionsåbne.


På hvilke overflader kan man påføre KABRIC?

Væggen skal være jævn, tør, bæredygtig og ensartet sugende. KABRIC kan påføres direkte på puds, filt og malede overflader, såfremt væggen er ensartet sugende. Er du i tvivl, bør væggen altid grundes først. Væv bør fuldspartles og grundes, før påføring af KABRIC. Tapet og andre papiroverflader bør afrenses til fast bund før produktet påføres. Ved anden overflade bør du søge vejledning hos vores forhandlere.


Hvad er forskellen på KABRIC og KC14?

KC14 er en indfarvet spartelmasse, mens KABRIC er en spartelbar maling. Begge produkter kan kun bruges på vægge, men både finish og process differentierer sig fra hinanden. Vi anbefaler derfor, at man ser farve- og strukturprøver hos nærmeste forhandler for at opleve forskellen.


Hvad gør man, hvis man vil forny sin KABRIC væg?

Det er nemt at påføre en ny overflade på en eksisterende KABRIC væg. Det eneste du skal gøre er at matslibe arealet, inden ny overflade påføres. 


Hvordan får man fat i KABRIC?

KABRIC kan købes hos vores forhandlere over hele Danmark, i Norge, Sverige og Island samt igennem agenter i andre europæiske lande. Bor du ikke i nærheden af en forhandler, kan produkterne købes hos en forhandler med webshop. Se alle forhandlerne her.


Hvor kan man se KABRIC farverne i virkeligheden? 

Hos alle vores forhandlere kan du man se prøver af alle 30 KABRIC farver. De fleste forhandlere har desuden også større arealer udstillet i butikken.


Kan man få KABRIC med hjem med det samme?

Vi producerer alle ordrer netop inden de sendes ud af døren. På den måde sikrer vi, at produktet altid er nyrørt, let, luftigt og nemt at arbejde med. Derfor kan du forvente 1-3 hverdages leveringstid på alle ordrer.