Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Landing Page DETALE CPH

KABE Copenhagen skifter navn


Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye identitet under navnet DETALE CPH. Vi har længe arbejdet på at skabe et brand, der afspejler den virksomhed, som vi de seneste 5 år har udviklet os til at være. Navnet DETALE CPH er en kombination af DETAIL (engelsk for detalje) og TALE (engelsk for fortælling). Med vores nye navn ønsker vi at skabe produkter med øje for detaljerne. De detaljer, der gør den store forskel, når det kommer til farver, teksturer og brugeroplevelse.

Vores vision er at være førende inden for overflader, der har noget på hjerte. Og ikke mindst til et publikum, som har noget på hjerte. Med DETALE CPH vil vi skabe et community hvor interior- og designfortællinger deles, og hvor vi kan formidle jeres historier med vores overflader. Og historien starter ikke ved resultatet, men langt før. Processen dertil, og hvordan man sætter sit personlige præg på resultatet, er mindst lige så vigtig en del af rejsen. Velkommen til DETALE CPH.

Sk%C3%A6rmbillede+2019-02-14+kl.+13.35.33.jpg


Hvorfor skifte navn?


Det seneste år har været en vild rejse for vores lille virksomhed. Det har været et år med vækst, produktlanceringer og efterspørgsel fra den store verden. I forbindelse med vores øgede fokus på udlandet stødte vi i december på en anden europæisk virksomhed ved navn KABE. Virksomheden sælger tilfældigvis også overfladeprodukter, men dog i den mere traditionelle del af produktgenren. Tanken om at kunne blive forvekslet med en anden virksomhed, og ikke at have sit navn for sig selv, gav anledning til at påbegynde en rebranding af KABE Copenhagen.

Da KABE i 2014 blev til, bestod sortimentet af ét vægprodukt ved navn KABE. I dag sælger vi produkter til både vægge, møbler og gulve, og inden længe kommer flere overflader til. Med DETALE CPH ønsker vi at skabe et brand, der omfavner alverdens unikke overflader. Med vores nye identitet føler vi os klar til at tage næste skridt i vores udvikling og vi glæder os til at tage jer med på rejsen.

KC14

Produktet, KABE, skifter navn til KC14, som er en forkortelse af KABE Copenhagen 2014. I KC14-serien finder man KC14 Classic, som er identisk med produkter, der før hed KABE, og KC14 Raw, som er identisk med produktet, der før hed KABE Raw. Både Classic og Raw fås i de samme smukke 37 farver, som I allerede kender.

Norm Architects

Norm Architects

STONE

KABE Stone bliver forkortet til STONE. I STONE-serien finder man STONE Classic, der er identisk med det produkt, der før hed KABE Stone. Herudover finder man STONE Raw, som er identisk med produktet, der før hed KABE Stone Raw. Både Classic og Raw fås i
16 af de mest populære KC14-farver.

Anour & Sibast Forniture

Anour & Sibast Forniture