Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

DETALE_FAQ_STONE

FAQ STONE Classic & STONE Raw


Kan man selv udføre STONE-produkterne? 

Du behøver ikke at være professionel for at udføre STONE Classic og STONE Raw. Produkterne er udviklet, så gør-det-selv folk kan udføre dem. Ved køb af produkterne medfølger en detaljeret brugsguide, som guider dig igennem processen. Vi anbefaler, at du læser brugsguiden, ser vores instruktionsvideo og læser denne FAQ grundigt inden start. Ved yderligere spørgsmål, bør du kontakte en STONE-forhandler.


Hvor lang tid tager det at udføre STONE-produkterne?

Grundet produkternes tørretid, bør du som minimum afsætte tre dage til processen. Hvor lang tid det tager at udføre de enkelte processer, afhænger af den enkeltes erfaring og teknik. 


Hvor langt rækker STONE Classic og STONE Raw?

Begge produkter købes i sæt bestående af 3L spartel, 0,5L Primer, 0,5L Basecoat og 0,5L Topcoat. Classic rækker 5-7 færdige kvadratmeter og Raw 5 færdige kvadratmeter.


Hvor kan man bruge STONE-produkterne?

STONE Classic og STONE Raw kan bruges på stort set alle indendørs overflader, unden for vådzone. De eneste krav er, at overfladen er stabil, jævn, ensartet sugende, tør og fri for støv, olieholdige eller løse materialer. Vi anbefaler STONE Raw til gulve.

Ønsker man at påføre produkterne på særlige overflader, så som metal, glas, laminat og lignende, stiller det større krav til det forudgående bundarbejde. Ved meget sugende bund, bør der anvendes en grunder, før STONE-processen påbegyndes. 


Hvad gør man, hvis man ønsker at påføre STONE-produkterne på fliser eller andre ujævne overflader?

Da både Classic og Raw udlægges i meget tynde lag på henholdsvis 0,1mm og 0,5mm, kan de ikke bruges til udjævning. Derfor skal overfladen gøres 100% jævn, før Classic eller Raw påføres. Vi anbefaler kun STONE Raw til gulve. Til udjævning af f.eks. fliser, anbefaler vi STONE Base, som kan købes hos alle STONE-forhandlere.


Kan STONE-produkterne bruges i vådzone?

Nej, STONE-produkterne er ikke beregnet til selve vådzonen, men kan bruges i vådrum. Med STONE-produkterne opnås en vandafvisende, men ikke vandtæt overflade.


Kan STONE Raw påføres på gulve med gulvvarme? 

Ja! Det er vigtigt at gulvvarmen er slukket under udførelse og gennemhærdning. Sørg for at slukke gulvvarmen 2-3 dage før opstart og tænd den først 8 døgn efter afsluttet behandling. Skru gradvist op over 5-7 dage. 


Kan STONE-produkterne bruges i kælder? 

Grundet risikoen for fugt, fraråder vi brug af alle DETALE produkter i kælder, da ingen af vores produkter er tilstrækkeligt diffusionsåbne.


Hvad er forskellen på STONE Classic og STONE Raw?

STONE Raw er en grovere spartelmasse end STONE Classic og man kan derfor skabe et mere råt og levende look. Classic og Raw har hver deres egenskaber og karakteristika. STONE Raw anbefales til gulve. Læs mere her om valg af struktur.


Er KC14 og STONE identiske i farver og look?

KC14 og STONE er vidt forskellige produkter, og farverne fremstår derfor med nuanceforskelle. Også produkternes finish er forskellig. Vi anbefaler derfor, at man ser farve- og strukturprøverne hos en forhandler, før man beslutter sig. 


Hvor kan man se STONE-farverne i virkeligheden? 

STONE Classic og STONE Raw kan ses hos alle STONE-forhandlere. Farveprøverne gengiver farverne 100% korrekt, da de er udført i produktet og har gennemgået hele processen. 


Hvordan får man fat i STONE-produkterne?

Det er ikke alle DETALE-forhandlere, der også forhandler STONE serien. De forhandlere, der forhandler STONE-produkterne, er markeret med en *. Bor du ikke i nærheden af en STONE-forhandler, kan du med fordel købe det online hos en af vores forhandlere med webshop. Find forhandlerne her.


Kan man få STONE-produkterne med hjem med det samme?

Alle DETALE produkter er ordreproducere og derfor en bestillingsvare. På den måde sikrer vi, at vores produkter altid er nylavede og nemme at arbejde med. Afhængig af ordrens størrelse er der omkring 1-3 hverdages leveringstid.